Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gözübüyük naar Israël voor play-offs Europa League

KNVB Media
KNVB Media
27 augustus 2019, 13:48

Serdar Gözübüyük fluit donderdag het duel tussen Bnei Yehuda Tel-Aviv en Malmö FF. - Foto: KNVB Media

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zijn tweede internationale aanstelling van het seizoen binnen. De 33-jarige arbiter is door UEFA aangewezen om donderdag het duel tussen Bnei Yehuda Tel-Aviv en Malmö FF te leiden. Het betreft de return in de play-offs van de Europa League.

Gözübüyük wordt in Israël bijgestaan door assistent-scheidsrechters Charl Schaap en Jan de Vries, Jeroen Manschot is de vierde official. Het eerste duel tussen beide clubs in Malmö eindigde vorige week in een 3-0 overwinning voor de Zweden.

De wedstrijd begint donderdag om 20.00 uur en vindt plaats in het HaMoshavastadion in Petach Tikva. In dit stadion speelde Jong Oranje in 2013 drie wedstrijden tijdens het EK onder 21.

Eerder in Trondheim 

Gözübüyük en zijn team waren tijdens het huidige Europese seizoen eerder al actief in het Noorse Trondheim. Zij leidden op 13 augustus het duel Rosenborg BK - NK Maribor (3-1), in de derde voorronde van de Champions League. 

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen