Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Danny Makkelie fluit Italië - Portugal in Nations League

KNVB Media
KNVB Media
14 november 2018, 10:58

Topduel voor Danny Makkelie in de Nations League. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie is door UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het Nations League A-duel tussen Italië en Portugal. De wedstrijd wordt zaterdag in Milaan gespeeld en begint om 20.45 uur.

Blom wordt in Stadio Guiseppe Meazza geassisteerd door assistent-scheidsrechters Mario Diks en Hessel Steegstra. Erwin Zeinstra  fungeert als vierde official, Kevin Blom en Pol van Boekel als respectievelijk vijfde en zesde official.

Portugal heeft in groep 3 de leiding na twee gewonnen duels. De Italianen volgen met 4 punten uit drie wedstrijden.

Gözübüyük naar Luxemburg

Serdar Gözübüyük komt donderdag in actie in de D-divisie van de Nations League. Hij fluit het duel tussen Luxemburg en Wit-Rusland dat om 20.45 uur begint in Stade José Barthel. Luxemburg is koploper in groep 2, Wit-Rusland volgt op één punt achterstand. Het Nederlandse arbitrale team wordt gecompleteerd door assistenten Rob van de Ven en Davie Goossens, vierde official Bas van Dongen en respectievelijk vijfde en zesde official Siemen Mulder en Allard Lindhout. 

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen