Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Makkelie en Gözübüyuk fluiten in play-offs Europa League

KNVB Media
KNVB Media
23 augustus 2018, 13:37

Danny Makkelie fluit het Europa League-duel RB Leipzig - Zorya Luhansk. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie en Serdar Gözübüyük komen donderdag 30 augustus in de Europa League in actie. Beide FIFA-arbiters fluiten een duel in de play-offs van het Europese clubtoernooi.

Serdar Gözübüyük.

Het Nederlandse tweetal fluit twee returnwedstrijden in de play-offs. De winnaars van die duels stromen door naar de groepsfase van de Europa League.

Makkelie reist af naar Duitsland voor het duel tussen RB Leipzig en Zorya Luhansk uit Oekraïne. Hij wordt aan de zijlijnen geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra. Kevin Blom is in Leipzig vierde official. De aftrap in de Red Bull Arena is om 18.30 uur.

Gözübüyük naar Herning

Voor Gözübüyük staat er een Scandinavisch onderonsje op het programma. Hij heeft in Denemarken de leiding over de wedstrijd tussen FC Midtjylland en het Zweedse Malmö FF. Dave Goossens en Bas van Dongen zijn de assistent-scheidsrechters, terwijl Jeroen Manschot als vierde official optreedt. De aftrap in Herning is om 19.15 uur.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen