Shukrula aangesteld voor kwalificatieronde Women's Champions League

KNVB Media
KNVB Media
6 augustus, 10:26

Shona Shukrula reist naar Schotland af voor het kwalificatietoernooi voor de Women's Champions League - Foto: KNVB Media

Shona Shukrula is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter in het kwalificatietoernooi voor de Women’s Champions League. Shukrula reist af naar Glasgow, waar ze enkele wedstrijden in groep 3 zal leiden. Franca Overtoom gaat als assistent-scheidsrechter mee naar Schotland.

Glasgow City FC, GKS Górnik Leczna, RCS Anderlecht en FC Martve zijn de teams in groep 3 van het kwalificatietoernooi voor de Women’s Champions League. De wedstrijden in de groep worden gespeeld op dinsdag 7 augustus, vrijdag 10 augustus en maandag 13 augustus.

Vier kampioenen

Het thuisspelende team Glasgow City FC is de regerend landskampioen van Schotland. Het team wordt getraind door Scott Booth, die als voetballer in Nederland speelde voor FC Twente, FC Utrecht en Vitesse. Górnik Leczna reist als kampioen van Polen af naar Schotland. Anderlecht kroonde zich vorig seizoen tot kampioen van België, terwijl FC Martve in Georgië de nationale titel opeiste.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven