Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Makkelie leidt Chelsea-Atlético in Champions League

KNVB Media
KNVB Media
3 december 2017, 11:25

Danny Makkelie komt dinsdag in Londen in actie in de Champions League. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie is door UEFA aangesteld als scheidsrechter bij het Champions League-duel tussen Chelsea en Atlético Madrid. Makkelie geeft dinsdag in Londen leiding aan een compleet Nederlands arbitrageteam.

Mario Diks en Hessel Steegstra fungeren als assistent-scheidsrechters, Jan de Vries is vierde official, terwijl Kevin Blom en Jochem Kamphuis het team op Stamford Bridge completeren als vijfde en zesde official.

Het duel in groep C tussen de Engelse en Spaanse grootmachten begint om 20.45 uur Nederlandse tijd. Koploper Chelsea is - net als Barcelona, Bayern München, Besiktas, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Tottenham Hotspur - al zeker van de knock-outfase. Atlético Madrid daarentegen moet in Londen winnen om nog kans te maken op de tweede plaats en tevens hopen dat AS Roma in eigen huis geen drie punten pakt tegen het al uitgeschakelde FK Qarabag.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen