Gözübüyük fluit Jong Duitsland - Jong Denemarken

KNVB Media
KNVB Media
19 juni, 11:53

Serdar Gözübüyük is woensdagavond scheidsrechter bij Jong Duitsland - Jong Denemarken. - Foto: KNVB Media

Serdar Gözübüyük komt woensdag opnieuw in actie tijdens het Europees kampioenschap voor spelers onder 21 jaar in Polen. De in Haarlem geboren scheidsrechter is aangewezen als leidsman tijdens de wedstrijd tussen Jong Duitsland en Jong Denemarken.

Gözübüyük floot tijdens de eerste speelronde van het toernooi al het duel tussen Polen en Slowakije. Het gastland ging in dat duel met 2-1 onderuit. De scheidsrechter wordt tijdens de wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken opnieuw geassisteerd door Bas van Dongen en Joost van Zuilen, terwijl Dennis Higler en Jeroen Manschot op de achterlijnen zullen staan om te fungeren als vijfde en zesde official. Vytenis Kazlauskas is de vierde official.

40ste internationale aanstelling

Voor Gözübüyük is het treffen tussen Duitsland en Denemarken zijn veertigste internationale aanstelling als scheidsrechter. De wedstrijd wordt woensdag gespeeld in het Krakow Stadium. De aftrap zal plaatsvinden om 20.45 uur. Voor beide landen is het de tweede wedstrijd op het EK onder 21. Duitsland begon met een 2-0 overwinning op Tsjechië, terwijl Denemarken op de eerste speeldag met 2-0 onderuit ging tegen Italië.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven