Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van Boekel fluit in Estland, Blom naar Wales

KNVB Media
KNVB Media
8 oktober 2015, 11:47

Pol van Boekel - Foto: KNVB.nl

Pol van Boekel en Kevin Blom zijn door UEFA aangesteld voor wedstrijden in de EK-kwalificatie. Van Boekel zal maandag 12 oktober de wedstrijd Estland – Zwitserland leiden. In Tallinn wordt hij geassisteerd door Bas van Dongen en Davy Goossens. De vierde man is Jan de Vries. Richard Liesveld en Dennis Higler zijn aangesteld als vijfde en zesde official. 

Voor Van Boekel is dit zijn 41e internationale aanstelling en zijn derde EK-kwalificatiewedstrijd. De laatste Nederlandse scheidsrechter die een thuiswedstrijd van Estland floot was Bas Nijhuis. Dit betrof een EK-kwalificatiewedstrijd tussen Estland en Servië op 29 maart 2011.

Kevin Blom

Dinsdag 13 oktober fluit Kevin Blom de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Wales en Andorra. Hij wordt in Cardiff bijgestaan door Patrick Langkamp en Rob van de Ven. De vierde man bij deze wedstrijd is Charl Schaap. Serdar Gözübüyük en Jochem Kamphuis fungeren als vijfde en zesde official. Dit wordt voor Blom zijn vijfde EK-kwalificatiewedstrijd en zijn 74e internationale aanstelling. Björn Kuipers was de laatste Nederlandse scheidsrechter die een thuiswedstrijd van Wales floot. Destijds was dit de EK-kwalificatiewedstrijd van Wales tegen Zwitserland op 7 oktober 2011.
 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen