Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bas Nijhuis fluit Shakhtar Donetsk-Real Madrid

KNVB Media
KNVB Media
23 november 2015, 10:50

Bas Nijhuis - Foto: KNVB Media

Bas Nijhuis is door de UEFA aangesteld om de Champions League-wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Real Madrid te leiden. De wedstrijd wordt woensdag gespeeld in Lviv, de tijdelijke thuisbasis voor Shakhtar Donetsk in verband met de situatie in Oost-Oekraïne.

In Lviv zijn Rob van de Ven en Charl Schaap zijn assistenten en is Hessel Steegstra de vierde man. Kevin Blom en Ed Janssen fungeren als vijfde en zesde official. Voor Nijhuis is dit zijn 64e internationale aanstelling als scheidsrechter en zijn elfde wedstrijd in de Champions League. Vorige maand floot Nijhuis nog de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Sevilla.

Gözübüyük in actie bij Europa League-wedstrijd

Een dag later, donderdag 26 november, fluit Serdar Gözübüyük de wedstrijd tussen FC Krasnodar en Borussia Dortmund in de Europa League. In Rusland wordt hij geassisteerd door Bas van Dongen en Davy Goossens. Angelo Boonman is de vierde man en Dennis Higler en Jeroen Manschot zijn de vijfde en zesde official.

Voor Gözübüyük is het zijn 29e internationale aanstelling als scheidsrechter en zijn tiende wedstrijd in de Europa League. Hij is tevens de eerste Nederlandse scheidsrechter die een thuiswedstrijd van FC Krasnodar fluit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen