Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Björn Kuipers leidt Ierland-Bosnië-Herzegovina

KNVB Media
KNVB Media
13 november 2015, 11:00

Foto:

Björn Kuipers is door de UEFA aangesteld voor het play-offduel tussen Ierland en Bosnië-Herzegovina op maandag 16 november voor kwalificatie voor het EK in Frankrijk. Zijn vaste assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra staan hem in Dublin bij. Charl Schaap is de vierde man en Pol van Boekel en Richard Liesveld komen in actie als vijfde en zesde official.

Voor Kuipers is dit zijn 97e internationale aanstelling als scheidsrechter en zijn 10e EK-kwalificatiewedstrijd. Kuipers is eveneens de laatste scheidsrechter die een wedstrijd van Ierland floot. Dit betrof de wedstrijd Ierland-Kroatië tijdens het EK 2012 op 10 juni.

Gözübüyük naar Kroatië

Een dag later leidt Serdar Gözübüyük de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Jong Kroatië en Jong Spanje. In Rijeka fungeren Bas van Dongen en Davy Goossens als assistent-scheidsrechters en is Dennis Higler de vierde man. Voor Gözübüyük is dit zijn 29e internationale aanstelling. Hij is ook de laatste Nederlandse scheidsrechter die een thuiswedstrijd van Jong Kroatië leidde. Dit was de wedstrijd tussen Jong Kroatië en Jong Zwitserland op 14 november 2013. 

Scheidsrechters Scheidsrechters Like ook de Facebookpagina van, voor en over scheidsrechters en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen