Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB en KPN verlengen partnership tot 2023

KNVB Media
KNVB Media
30 juli, 10:00
0:30

KPN heeft de afgelopen jaren het voetbal verder vooruitgeholpen. - Foto: KNVB Media

De KNVB en KPN hebben de jarenlange samenwerking opnieuw verlengd. Vrijdag werd dit met een symbolische video kenbaar gemaakt waarin honderden Oranje-ballen bezorgd werden bij KPN.

"KPN is een gewaardeerde partner en heeft de afgelopen jaren het voetbal verder vooruitgeholpen", aldus Jean Paul Decossaux, directeur commercie van de KNVB. "Ik denk dan aan het verbinden van voetballers en fans en zeker ook aan innovatie zoals de connectiviteit van de VAR-ruimte op de KNVB Campus in Zeist. Daarnaast maakt het management van onze nationale teams meer en meer gebruik van de KPN Data Services Hub die hen van relevante informatie over de prestaties van de spelers voorziet. Mede vanwege dit soort innovaties vind ik het prachtig dat we ook de komende jaren blijven samenwerken, zowel in de top- als breedtesport."

Nog bredere samenwerking

Als netwerk van het Nederlandse voetbal zijn wij er natuurlijk voor Oranje en de OranjeLeeuwinnen

Ook KPN is blij met de verlenging. "We blijven de KNVB trouw en zetten in op een nog bredere samenwerking", zegt Mark Versteegen, directeur sponsoring bij KPN. "Als netwerk van het Nederlandse voetbal zijn wij er natuurlijk voor Oranje en de OranjeLeeuwinnen. Meer nog dan in het verleden richten we ons ook op nieuwe ontwikkelingen zoals E-sports en gaming met onze samenwerking met E_Oranje. Daarnaast gaan we samen met de KNVB intensief samenwerken met het KPN Mooiste Contact Fonds door kwetsbare groepen te laten genieten van het Nederlandse voetbal."

Vanuit de samenwerking met de KNVB laat KPN zijn klanten op verschillende manieren de sport ontdekken: met gratis wedstrijdkaarten, 'Trainen als Oranje'-voetbalclinics op de KNVB Campus en verschillende winacties. Op de ‘Oranjepleinen’, de plekken waar supporters samenkomen voor wedstrijden, organiseert KPN diverse sportieve activiteiten.

Sport in volle breedte

Als partner van de KNVB en de Eredivisie is KPN al jaren intensief betrokken bij het Nederlandse voetbal. KPN steunt de sport in de volle breedte, van de Eredivisie, Oranje en de OranjeLeeuwinnen. Met de sponsoring van de eDivisie en sinds kort ook E_Oranje weet KPN bovendien gamend Nederland aan zich te binden.

KPN KPN Lees meer over partner KPN.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen