Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

M line blijft komende twee jaar official sleep supporter van Oranje

KNVB Media
KNVB Media
28 mei, 10:00

V.l.n.r. Pieter-Bas Stehmann (algemeen directeur M line), Nico-Jan Hoogma (Directeur Topvoetbal KNVB) en Hans van Pelt (Directeur Woudschoten) zijn verheugd met de nieuwe overeenkomst. - Foto: KNVB Media

Matrassenleverancier M line heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met de KNVB. Ook de komende twee jaar is het bedrijf de Official Sleep Supporter van Oranje.

Als Official Sleep Supporter van Oranje zorgt M line ervoor dat zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen tijdens interlandperiodes kunnen bouwen op een goede nachtrust. Daarnaast voorziet het bedrijf het KNVB Teamhotel en Woudschoten & Conferentiecentrum Zeist van producten, zoals boxsprings, matrassen, kussens en covers.

"Voor onze voetballers is een goede nachtrust heel belangrijk voor het herstel en het leveren van topprestaties", aldus Edwin Goedhart, bondsarts van de KNVB. "Als KNVB willen we dit onderdeel zo goed mogelijk verzorgen. De matrassen en persoonlijke kussens van M line die onze selecties gebruiken, zorgen voor optimaal slaapcomfort en dragen zo bij aan de prestaties op het veld."

"Het is een goed teken dat er in de Nederlandse top van de sport veel aandacht is voor het fysieke herstel in de nacht”, geeft Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line, aan. “Naast organisaties zoals onder andere Team Jumbo-Visma, Ajax en NOC*NSF, blijven we nu ook nauw samenwerken met de KNVB. Zo geven we beide teams de mogelijkheid om het beste uit de dag te halen."


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen