Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

M line Official Sleep Supporter van Oranje

KNVB Media
KNVB Media
12 juni 2019, 15:00

M line is de Official Sleep Supporter van de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

Voor zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen is juni een drukke voetbalmaand. De mannen speelden al de finale in Portugal en nu strijden de vrouwen in Frankrijk op het allerhoogste podium: het WK. Om tot topprestaties te komen, wordt niets aan het toeval overgelaten en zorgt men voor optimale randvoorwaarden. Een onderschat fenomeen bij het behalen van topprestaties is: slaap.

Als Official Sleep Supporter van Oranje zorgt M line ervoor dat beide teams kunnen vertrouwen op een goede nachtrust. "Voor onze voetballers is een goede nachtrust heel belangrijk voor het herstel en het leveren van topprestaties", aldus Edwin Goedhart, bondsarts van de KNVB. "Als KNVB willen we dit onderdeel zo goed mogelijk verzorgen. De matrassen en persoonlijke kussens van M line die onze selecties gebruiken, zorgen voor optimaal slaapcomfort en dragen zo bij aan de prestaties op het veld."

Details tellen

Slapen is een onderschat onderdeel van de voorbereiding op het leveren van topprestaties

"We zien dat millimeters en honderdsten van seconden steeds vaker het verschil maken in topsport. Details gaan tellen en nachtrust is één van die belangrijke details, want slapen en topsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden", aldus Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line. "Het is een onderschat onderdeel van de voorbereiding op het leveren van topprestaties. Daarom bouwde M line de laatste jaren een naam op als sponsor van verschillende Nederlandse sportploegen. Onder andere TeamNL van NOC*NSF, Kjeld Nuis en de schaats- en wielerploeg van Jumbo-Visma slapen op de matrassen van M line. Dat we ons nu ook Official Sleep Supporter van Oranje mogen noemen, daar zijn we ontzettend trots op."

Vanaf het moment dat de twee nationale selecties in Zeist arriveren om zich daar voor te bereiden op toernooien, slapen ze op M line. Zowel de spelers als de staf hebben met behulp van een proefligsessie een persoonlijk M line kussen uitgekozen, passend bij hun voorkeur, slaaphouding en lichaamsbouw. Door over een langere periode in de verschillende buitenlandse hotels hetzelfde slaapcomfort te garanderen, draagt de gewenning bij aan een optimale nachtrust.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen