Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB en Unilever bundelen de krachten

KNVB Media
KNVB Media
19 april 2019, 7:18

De bekende Unilever-merken Andrélon en Calvé worden partner van de OranjeLeeuwinnen in hun jacht deze zomer. - Foto: KNVB Media

De KNVB en Unilever bundelen de krachten op het vrouwenvoetbal. De bekende merken Andrélon en Calvé worden partner van de OranjeLeeuwinnen in hun jacht deze zomer.

De samenwerking tussen de KNVB en Calvé is afgetrapt met een zoektocht naar ballenmeiden en -jongens voor de oefenwedstrijden van de OranjeLeeuwinnen in april en juni 2019. Andrélon brengt een Limited Edition Sport Care & Fresh shampoo en conditioner uit. Deze producten zijn vanaf mei exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Grote dromen inspireren

Met deze samenwerking willen we kinderen met grote dromen inspireren

“Met deze samenwerking willen we kinderen met grote dromen inspireren”, vertelt Janina van der Drift, Marketing Manager bij Calvé Pindakaas. “We weten dat er heel veel jonge voetballertjes zijn die dromen van een positie in het Nederlands elftal. Aan hen geven we nu de kans om de belangrijke taak van ballenmeid of -jongen uit te voeren en de OranjeLeeuwinnen van dichtbij mee te maken. Heel leuk om op deze manier de OranjeLeeuwinnen aan te moedigen.”

De bekende merken Andrélon en Calvé worden partner van de OranjeLeeuwinnen in hun jacht deze zomer.

Calvé Pindakaas organiseerde op zondag 31 maart een speciale selectiedag voor vijftig deelnemers op de KNVB Campus. Kinderen van twaalf tot zestien jaar maakten kans op een ticket voor de selectiedag bij aankoop van twee pindakaasreepverpakkingen, waarvan de bon geüpload kon worden. De ballenmeiden en -jongens (veertien per wedstrijd) vergezelden de OranjeLeeuwinnen in april. En ook in juni, bij de laatste wedstrijd voorafgaand aan het komende wereldkampioenschap, zijn ze erbij.
 

We zijn blij en trots dat Unilever zich structureel gaat verbinden aan het vrouwenvoetbal en de OranjeLeeuwinnen

Ook Jean Paul Decossaux, directeur commercie bij de KNVB, is blij met de overeenkomst. “We zijn blij en trots dat Unilever zich structureel gaat verbinden aan het vrouwenvoetbal en de OranjeLeeuwinnen. Na de succesvolle Calvé-commercial met Lieke Martens, is dit een mooie vervolgstap om het Nederlands vrouwenelftal in aanloop naar Frankrijk en het vrouwenvoetbal in het algemeen weer een stap verder te brengen. Calvé en Andrélon zijn natuurlijk oer-Hollandse sterke merken, dus we kijken uit naar onze samenwerking.”

Andrélon

Ook Andrélon, al twintig jaar het bestverkochte haarmerk van Nederland, is enthousiast over het partnership. “Andrélon laat ieder haar stralen door voor elk haartype een passende oplossing te bieden. Daarnaast geeft Andrélon vrouwen de mogelijkheid om zichzelf te laten zien zoals zij dat zelf willen, zonder oordeel of sociale druk van anderen”, aldus Joanny Lijbers.

De OranjeLeeuwinnen gaan deze zomer in Frankrijk op jacht naar de WK-titel.

Als Andrélon zijn wij enorm trots op onze samenwerking met de OranjeLeeuwinnen

"Als Andrélon zijn wij enorm trots op onze samenwerking met de OranjeLeeuwinnen", vervolgt de Marketing director Beauty & Personal Care van Unilever. "Deze diverse groep vrouwen weet als geen ander hoe teamspirit, elkaar onderling ondersteunen en samen succes vieren je echt laten stralen."

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen