Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuw partnership KNVB en KPN ondersteunt in volle breedte

KNVB Media
KNVB Media
31 augustus 2017, 16:59

KPN gaat het Nederlandse voetbal in de volle breedte steunen. - Foto: KNVB Media

De KNVB en telecom- en ICT-dienstverlener KPN hebben een overeenkomst gesloten voor vier jaar. Via de samenwerking met de KNVB gaat KPN het voetbal in de volle breedte ondersteunen, van Oranje en het succesvolle vrouwenelftal tot en met lokale amateurverenigingen.

KPN zet hierbij ICT- en telecomdiensten in om het leven van miljoenen voetbalfans vrijer, leuker en makkelijker te maken. Als hoofdsponsor van de Eredivisie maakt KPN voetbal al op een aantrekkelijke manier toegankelijk voor al haar klanten.

FOX Sports Eredivisie FOX Sports Eredivisie Meer informatie over Eredivisie kijken? Check deze link.

De overeenkomst past binnen het sportsponsorbeleid van KPN waarin de grote Nederlandse sporten zoals het schaatsen en het voetbal in de volle breedte worden ondersteund.

Trots

Frank van der Post, Chief Commercial Officer van KPN: “Naast de jarenlange succesvolle sponsoring van het schaatsen en recent de Eredivisie is KPN er trots op nu samen met de KNVB het voetbal nog breder te gaan ondersteunen. Wij tonen onze betrokkenheid bij deze grote sporten, waar zoveel miljoenen Nederlanders actief en passief plezier aan beleven.”

De kennis en expertise van KPN zijn van groot belang voor de toekomst.

Vertrouwen

Jean-Paul Decossaux, directeur betaald voetbal: “Wij zijn ontzettend trots op het vertrouwen dat een prachtig A-merk als KPN voor langere tijd in de KNVB uitspreekt. Met KPN hebben we een partner gevonden die de ambitie heeft uitgesproken om het totale voetbal te ondersteunen. De enorme kennis en expertise van KPN is in een snel veranderende digitale wereld van groot belang om de volgende stappen te kunnen maken. De komende jaren zullen wij samen dan ook veel toevoegen aan onze diensten in het amateurvoetbal en het digitaal bereiken van onze leden en onze fans, via de vernieuwde voetbal.nl app en overige digitale platformen.”

Amateurvoetbal

KPN gaat vanuit de nieuwe samenwerking onder andere exclusieve voetbalincentives inzetten binnen amateurverenigingen. Zo zijn er voor leden van de verenigingen onder andere tickets, clinics en een exclusief KPN voetbalkamp op de KNVB Campus beschikbaar. Ook gaat KPN klanten blij maken met onder andere kaarten voor de wedstrijden van de diverse nationale elftallen en organiseert het verschillende winacties.


Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen