Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bekijk de documentaire 'Dribbels & Dromen'

KNVB Media
KNVB Media
22 maart 2016, 10:25
26:08

Foto: KNVB Media

Voor alle Nederlanders voor wie voetbal een belangrijk deel is van het leven, heeft ING ‘Dribbels & Dromen’ gemaakt. Een documentaire over en voor de sport, het amateurvoetbal en iedereen die er wekelijks mee bezig is. Na de première afgelopen zondag, voorafgaand aan PSV-Ajax, is de film nu ook online te bekijken.

Rode draad is Ruud van Nistelrooy, zijn leven en carrière. De kijker volgt de ex-international in zijn bijzondere leven. De documentaire toont onder andere unieke amateurbeelden van de spits als welp bij amateurvereniging Nooitgedacht en zijn huidige leven waarin hij als vrijwilliger actief is bij de club van zijn zoontje. Een mooi contrast met zijn carrière als topvoetballer bij onder andere PSV, Manchester United en Real Madrid.

Thema's

Naast Van Nistelrooy zetten vele andere Nederlanders zich wekelijks in op de Nederlandse amateurvelden. Het thema vrijwilligers komt uitgebreid aan bod in de documentaire. Daarnaast spelen ook andere actuele onderwerpen als meisjesvoetbal en voetbalmoeders een rol.

Bekijk de documentaire hierboven of via het YouTube-kanaal van ING.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen