Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gelukstreffers scoort in het amateurvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
1 september 2015, 16:45

Foto:

Een nieuw seizoen in het amateurvoetbal staat op het punt van beginnen. Gelijk hiermee start ook het tweede seizoen van Staatsloterij Gelukstreffers. Voor het tweede achtereenvolgende seizoen hebben de Staatsloterij en de KNVB de handen ineen geslagen om met Gelukstreffers het maken van doelpunten te stimuleren en daarmee het spel- en kijkplezier te verhogen. In het eerste seizoen speelden bijna 5000 teams mee. Ook dit jaar is ex-profvoetballer en analist Ronald de Boer ambassadeur van Gelukstreffers.

Het principe van Gelukstreffers is eenvoudig: Hoe meer doelpunten een team maakt, hoe groter de kans op aantrekkelijke prijzen. Alle seniorenteams van de ruim 3000 amateurvoetbalverenigingen kunnen gratis meedoen, uiteraard inclusief veteranen- en damesteams. Het eerste seizoen van Gelukstreffers was bijzonder succesvol. De 5000 deelnemende teams zijn verdeeld over iets meer dan 2000 clubs.  

Jean-Paul Decossaux, directeur Commerciële Zaken van de KNVB: ‘’Als KNVB werken we al jaren met voldoening samen met de Staatsloterij. Met hun support aan het Nederlands elftal en het amateurvoetbal geeft de Staatsloterij een positieve impuls aan het gehele Nederlandse voetballandschap. Met Gelukstreffers wordt de totale breedte van het Nederlands voetbal verbonden en bij elkaar gebracht. Één van onze kernwaarden, voetbal van en vóór iedereen, komt duidelijk terug in deze actie.’’

Nieuwe prijzen

Dit jaar heeft Gelukstreffers nieuwe prijzen. Zo is er een vernieuwde hoofdprijs waarmee je als VIP een wedstrijd van het Nederlands Elftal beleeft. Het hele team wordt onder andere in de spelerstunnel van de Amsterdam ArenA ontvangen en vlak voor het Nederlands Elftal het veld betreedt een ereronde mag maken om vervolgens op fieldseats plaats te nemen tegen de zijlijn van het heilige gras van Amsterdam Arena. Een van de andere hoofdprijzen is ook dit jaar een wedstrijd tegen Ex-internationals. 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen