Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Doe mee met De Nationale Voetbaldag!

KNVB Media
KNVB Media
10 oktober 2019, 10:56
0:58

Op zaterdag 13 juni 2020 is het tijd voor de allereerste Nationale Voetbaldag. - Foto: KNVB Media

Het moet de grootste amateurvoetbaldag ooit worden; De Nationale Voetbaldag op zaterdag 13 juni 2020. Iedereen mag meedoen, lid of geen lid. En dat is nog niet alles, want alle clubs worden ook nog eens aan elkaar verbonden met een live-videoverbinding. Dus wees trots en doe mee! Jouw club, jouw kleuren, feest voor iedereen!

Voetbal brengt elke week heel Nederland bij elkaar. Elke week vieren al die mensen hun successen of pakken samen hun verlies. Zo bouwen clubs al decennialang op een positieve en natuurlijke manier aan een sterk sociaal netwerk. Dat verdient een groots feest. En door het te vieren met iedereen maken we dat bijzondere sociale voetbalnetwerk nog weer een beetje groter, sterker en relevanter.

Feest voor iedereen

Jouw club, jouw kleuren, feest voor iedereen!

Daarom organiseren we op zaterdag 13 juni 2020 – tijdens het openingsweekend van het EK 2020 – de allereerste Nationale Voetbaldag. Op deze dag nodigen clubs leden én niet - leden uit voor een gezellig toernooi en een lekker feestje. En jouw club kan meedoen onder het motto: Jouw club. Jouw kleuren. Feest voor iedereen. Zo kan jouw club laten zien wat ze betekent voor de leden… en de buurt!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen