Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Lekker bezig: Een seizoen gratis fruit voor de club

KNVB Media
KNVB Media
11 oktober 2017, 11:28
1:13

De KNVB en Sligro stimuleren met de Teambox een gezonde levensstijl. - Foto: KNVB Media

Fruit eten is belangrijk, zeker voor kinderen. Daarom is er de Teambox; een box boordevol fruit voor de teams O8 tot en met O11.

Bij elke thuiswedstrijd krijgt de club een Teambox voor het eigen team én voor de tegenstander, super sympathiek dus! In elkeTeambox zitten tien stuks fruit en elke keer weer wat anders. Denk aan appels, bananen en mandarijnen. Wil jij voor jouw vereniging ook de Teambox? Dat kan!

Prijzen

Van 10 oktober tot en met 5 november kun je stemmen op jouw vereniging en kans maken op een seizoen lang gratis de Teambox voor jouw vereniging. De tien verenigingen met de meeste stemmen winnen de prijs! Er zijn elke week ook andere mooie prijzen te winnen, zoals tickets voor een wedstrijd van het Nederlands elftal en het officiële shirt van het Nederlands elftal.

De Teambox is een onderdeel van Lekker Bezig. De Sligro en de KNVB willen met dit programma voetbalkantines een verantwoord alternatief bieden. Het doel is om een gezondere levensstijl te stimuleren.

Teambox Teambox Stem op jouw club!

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen