Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

25ste editie G-voetbaltoernooi in Barendrecht

KNVB Media
KNVB Media
26 juli 2017, 13:43

Tijdens het G-voetbaltoernooi in Barendrecht komen 39 teams in actie. - Foto: KNVB Media

Het G-voetbaltoernooi in Barendrecht viert op 2 augustus haar 25-jarig jubileum. Op Sportpark De Bongerd komen 39 teams met spelers met een lichamelijke en/of geestelijke handicap in actie.

Zij vertegenwoordigen clubs uit de Eredivisie en Jupiler League. Ook neemt een team van gastheer BVV Barendrecht deel. Dit jaarlijks terugkerend toernooi wordt georganiseerd door de Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, BVV Barendrecht, Fonds Gehandicaptensport en de sponsors ING, Ziggo, Plus en Voetbal International.

Bekende trainers

De districten hebben de  teams aangeleverd, uit zowel de B-categorie als de C-categorie. Elk team krijgt een eigen trainer/coach, afgevaardigd door de clubs.  Diverse bekende trainers zijn aanwezig, ongetwijfeld tot grote vreugde van de spelers en speelsters. Zij kunnen tussen de wedstrijden door op handtekeningenjacht!

Impressie van het G-voetbaltoernooi van vorig jaar in Barendrecht.

De duels staan onder leiding van Nederlandse topscheidsrechters. Zij nemen ook de organisatie van de strafschoppenseries voor hun rekening.

Programma

Het toernooi en de penaltybokaal beginnen om 10.45 uur. Een uur eerder stellen de teams zich voor op het hoofdveld en volgt de officiële opening. Om 16.15 uur vinden de finalewedstrijden plaats, gevolgd door de prijsuitreiking om 17.00 uur. Daarna staat er voor alle deelnemers een maaltijd klaar.


Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen