Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

BSV Boeimeer ontvangt Meer dan Voetbal Award

KNVB Media
KNVB Media
1 maart 2015, 13:45
3:27

Foto:

BSV Boeimeer heeft vrijdag de Meer dan Voetbal Award in ontvangst genomen voor Plusvoetbal.

Het project van BSV Boeimeer biedt kinderen van zes tot zestien jaar met autisme of daaraan verwante stoornissen de mogelijkheid om recreatief te voetballen.

Tim Gilissen, oud-voetballer van NAC en jurylid van de Meer dan Voetbal Awards, reikte de prijs uit. "De jury is van mening dat dit project een voorbeeld is voor andere amateurverenigingen. Plusvoetbal is een concreet voorbeeld van wat een club kan betekenen voor een doelgroep die anders aan de kant zou staan."

Maatschappelijk actief

"Wij vinden het als vereniging belangrijk om maatschappelijk actief te zijn. Anderhalf jaar geleden zijn wij gestart met Plusvoetbal, ons eerste grote project. Het is mooi dat wij nu al een prijs winnen”, vertelt voorzitter Jos Verdonschot.

Erik Gronert, bedenker van Plusvoetbal, spreekt vooral zijn waardering uit naar de vrijwilligers en begeleiders. "Wij hebben dit met een aantal vrijwilligers neergezet. Plusvoetbal is echt onderdeel van de vereniging. Wij doen dit met veel plezier en hopen dat wij nog lang hiermee kunnen doorgaan.”

Over de Meer dan Voetbal Awards

De Meer dan Voetbal Awards worden jaarlijkse uitgereikt aan de pareltjes op het gebied van maatschappelijk voetbal. Zowel clubs als projecten komen in aanmerking voor een award.

Eerdere winnaars zijn: NAC Breda (StreetLeague), PEC Zwolle (Playing for Success), Feyenoord (Jobscorer), TPP Rotterdam (Alleen jij bepaalt), HVV Laakkwartier en MVV Maastricht.

Lees ook: Winnaars Meer dan Voetbal Awards 2014 bekend 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen