Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Steun jouw vereniging!

KNVB Media
KNVB Media
4 februari 2015, 10:38

Foto: KNVB Media

Beleef jij iedere dag opnieuw plezier aan je sport en zou je best wel eens iets terug willen doen voor jouw vereniging? Heb je geen tijd om vrijwilligerswerk te doen, maar zou je wel op een andere manier willen investeren in jouw vereniging? Kan jouw vereniging wel iets extra's gebruiken maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Doe dan mee met de campagne 'Sport, daar geef je om'!

Wat is 'Sport, daar geef je om'?

'Sport, daar geef je om' is een samenwerkingsverband van KNVB, Eredivisie CV en NOC*NSF. Samen hebben wij als doel gesteld om geven/doneren aan sport bekender te maken bij sportverenigingen en ook bij het grote publiek. Mede gesteund door het Ministerie van VWS, hebben wij het internetplatform sportdaargeefjeom.nl ontwikkeld.

Hoe kan ik doneren/geven aan de sport? 

Geven aan voetbalverenigingen is voor sommige mensen al net zo logisch als geven aan een krantenbezorger of een goed doel. Vaak vanuit de passie die zij al heel lang voelen voor hun club en voor voetbal. In 2011 werd er 2.049 miljoen door huishoudens aan goede doelen geschonken en maar 36 miljoen aan verenigingen.

Wil je een bijdrage leveren aan de sport maar weet je (nog) niet welke vorm van schenken of nalaten het beste bij jou past? Vul dan de geefwijzer in. De geefwijzer helpt je bij het maken van een keuze door de beantwoording van enkele eenvoudige vragen.

Wat levert het mijn vereniging op? 

Geven aan sport biedt jouw sportvereniging nieuwe kansen op verdere ontwikkeling. Met een eigen verenigingscampagne informeer je je eigen achterban over de mogelijkheden van schenken en nalaten aan jouw vereniging.

Klik hier voor meer informatie en tips voor een goede aanpak met informatie en handige hulpmiddelen


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen