Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kerstpakket voor rappende trainer, Rutjes en Anton

KNVB Media
KNVB Media
24 december 2016, 13:00

Ruud van Nistelrooy verraste de rappende trainer Niek Tiemersma. - Foto: KNVB Media

De KNVB vindt het belangrijk om continu mee te bewegen met maatschappelijke ontwikkelingen. Dankzij het uitdelen van ‘kerstpakketten’ hebben personen en organisaties die zich in 2016 hebben ingezet voor de maatschappelijke thema’s sportiviteit en respect, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid een bijzonder bedankje gekregen.

Uit onderzoek onder het ledenpanel van de KNVB is gebleken dat er bij deze thema’s een rol van de KNVB wordt verwacht. Voetbal is niet het doel, maar het middel om samen te werken aan een gezonde, sociale en duurzame wereld. Ook in 2017 blijft de KNVB samen met de partners streven naar impact buiten de lijnen.

Niek Tiemersma

De rappende trainer. Zijn filmpje ging viral en kreeg lof van allerlei mensen binnen en buiten het voetbal. Niek en zijn vader kwamen op uitnodiging van de KNVB vanuit Franeker naar Zeist, niet wetende dat Ruud van Nistelrooy hem ging verrassen.

Ruud van Nistelrooy verraste Niek Tiemersma voor zijn rol binnen het thema persoonlijke ontwikkeling.

Nathan Rutjes

Nathan Rutjes (Roda JC) staat, naast zijn excentrieke haardracht en maatschappelijke werk, bekend als één van de sportiefste spelers uit de Eredivisie. Wat maakt hem zo’n sportieve voetballer? Op bezoek bij de speler van Roda JC vertelde hij over zijn verleden en verrassende toekomstambitie.

Voorbeeld en 'tweede vader' René Trost verrast Nathan Rutjes binnen het thema sportiviteit en respect.

Walking footballer Anton

Anton speelt walking voetbal. Het houdt hem letterlijk op de been, nadat hij afgelopen jaar een aantal zware medische ingrepen voor de kiezen kreeg. Straatvoetballer en vlogger Jeand Doest zocht hem op. De grote vraag is natuurlijk: wie krijgt een panna?

Pannakoning Jeand Doest verraste walking footballer Anton voor het thema gezondheid.

Magazine Impact buiten de lijnen Magazine Impact buiten de lijnen Bekijk het online magazine Impact buiten de lijnen. Maatschappelijke projecten Maatschappelijke projecten Bekijk het overzicht met maatschappelijke projecten van de KNVB.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen