Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

G-voetballers genieten op toernooi FC Den Bosch

KNVB Media
KNVB Media
18 december 2016, 13:37

Veel strijd, maar ook plezier op het G-toernooi van FC Den Bosch, zoals hier met keeper Kees Heemskerk. - Foto: Henk van Esch

Met in het achterhoofd de KNVB-slogan ‘Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet’ heeft FC Den Bosch zaterdag zestien G-voetbalteams uit de regio ontvangen, voor een toernooi in het Timmermans Infra Stadion De Vliert.

De teams, die 7 tegen 7 speelden, werden naast hun eigen trainers ook gecoacht en begeleid door trainers, spelers en stafleden van het eerste elftal van de Brabantse club uit de Jupiler League. Onder hen ook trainer Jan van Grinsven, voormalig doelman van de club.

Verschillende oefeningen

Hij verzorgde de warming-up van alle deelnemers, voor het jeugdtoernooi in de ochtend. In de middag was het de beurt aan de seniorenelftallen. Onder begeleiding van de profvoetballers werden er ook verschillende voetbaloefeningen gehouden.

Na afloop van de dag ontvingen alle spelers ter herinnering een deelnemerscertificaat van FC Den Bosch, een clubsjaal en een medaille als aandenken.

Volop drukte op het hoofdveld van stadion De Vliert. Foto's: Henk van Esch

Druk overleg over de te voeren tactiek.

Ook spelers uit de selectie hielpen mee, zoals verdediger Jeremy Fernandes.

De deelnemers streden om iedere meter tijdens het toernooi.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen