Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

G-voetballers en topcoaches bij BVV Barendrecht

KNVB Media
KNVB Media
3 augustus 2016, 9:20

Het G-voetbaltoernooi wordt voor de 24ste keer georganiseerd. - Foto: KNVB Media

Het meest bekende G-toernooi van Nederland, in Barendrecht, wordt woensdag (3 augustus) weer gehouden. Alle deelnemers kijken al weken reikhalzend uit naar dit jaarlijkse evenement in Zuid-Holland. Het wordt de 24e editie op Sportpark de Bongerd.

Aan het toernooi - georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal (CBV) in samenwerking met de KNVB, Fonds Gehandicaptensport, BVV Barendrecht en de sponsors ING, PWC en Staatsloterij - nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die in de tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door de trainers van de profclubs.

De clubs leveren allemaal een bijdrage, door belangeloos wedstrijdkleding beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest, dat vrij toegankelijk is voor bezoekers. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi.

Het programma

  • 8.45 uur: Aankomst teams
  • 9.45 uur: Elk team stelt zich op voor de hoofdtribune achter het naambordje van de BVO die zij vertegenwoordigen
  • 10.00 uur: Opening
  • 10.10 uur: Op het hoofdveld worden van alle teams foto’s gemaakt
  • 10.45 uur: Aanvang poulewedstrijden. Aanvang series penaltybokaal op veld 3A en 3B
  • 15.45 uur: Finales penaltybokaal op het hoofdveld (Winnaar Poule A - Winnaar Poule B / Winnaar Poule C - Winnaar Poule D)
  • 16.15 uur: Finales wedstrijden op het hoofdveld (Winnaar Poule A - Winnaar Poule B / Winnaar Poule C - Winnaar Poule D)
  • 17.00 uur: Dankwoord en prijsuitreiking. Elk team stelt zich op voor de hoofdtribune achter het naambordje van de BVO die zij vandaag vertegenwoordigd hebben
  • 17.15 uur Maaltijd

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen