Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Help kinderen met een spierziekte!

KNVB Media
KNVB Media
18 augustus 2014, 9:54

Foto:

Sinds zondag 3 augustus heeft heel voetballend Nederland van Je Kunt Mijn Rug Op! gehoord. Een geweldige promotie van de campagne tijdens de Johan Cruyff Schaal. Nu willen we doorpakken en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Stuur deze mail gerust door naar iedereen die je kent en zorg zo voor nieuwe sponsorhelden.

JE KUNT MIJN RUG OP! Om onze jeugdspelers meer bij de Zwaluwen Jeugd Actie te betrekken hebben we een speciale actiewebsite opgezet. Via www.jekuntmijnrugop.nl kunnen jongeren zelf meedoen en geld ophalen voor kinderen met een spierziekte. Alle deelnemers en verenigingen maken bovendien kans op mooie prijzen (zoals bijv. een dag lang de spelersbus van het Nederlands Elftal). Wij hopen dat jullie als vereniging ons willen ondersteunen om deze actie tot een succes te maken.

Johan Cruijff Schaal Wat was het geweldig! Voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal mochten 11 kinderen met een spierziekte op de rug van de spelers van Ajax en PEC Zwolle mee het veld op. Ze genoten van een volle Amsterdam ArenA en een uniek moment. Bekijk hier het filmpje met de opkomst van de spelers!

Soufian Touzani Ook Freestyle voetballer Soufian Touzani zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Met Sebas op zijn rug, toont Soufian hele toffe voetbal trucs.  

Bekijk hier het filmpje van Soufian Touzani

Moedig zoveel mogelijk jeugdspelers aan om mee te doen aan onze actie. Ze maken ook nog eens kans leuke prijzen en maken we samen onderzoek naar spierziekten mogelijk.

Wat kunnen de verenigingen doen om de actie te ondersteunen?

Posters op de club Begin juli hebben alle  amateurverenigingen postermateriaal ontvangen .Wij hopen dat deze posters op zoveel mogelijk verenigingen of in de omgeving komen te hangen. Hebben jullie nog geen posters ontvangen? Stuur dan een e-mail met het gewenste aantal posters en uw adres gegevens naar info@zwaluwenjeugdactie.nl.

Banners op de clubsite Een goede manier om zoveel mogelijk mensen naar onze actiesite te krijgen, is het plaatsen van een JEKUNTMIJNRUGOP! banner, op jullie eigen website. Hiervoor hebben we verschillende formaten gemaakt, zorg ervoor dat deze link verwijst naar de website jekuntmijnrugop.nl 

Download het bannerpakket!

Volg Facebook en Twitter Je kunt ons natuurlijk ook vinden op Facebook en Twitter, meld je aan en krijg automatische updates die je vervolgens zelf ook weer kunt delen met de leden van jouw vereniging. 

Like op Facebook: zwaluwenjeugdactie 
Volg op Twitter: zwaluwenjeugd


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen