Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sport, daar geef je om

KNVB Media
KNVB Media
15 augustus 2014, 16:02

Foto:

Voetballiefhebbend Nederland is de oplossing voor de tekorten op de begroting bij voetbalverenigingen. De nieuwe geldstroom van de voetbalvereniging is te realiseren met behulp van particulieren fondsenwerving van onze achterban. Het fiscaalvoordeel van geven en nalaten, heeft namelijk ook betrekken op voetbalvereniging!

De potentiële groep nalaters zal de komende jaren door de vergrijzing toenemen. Daarom introduceert de KNVB, Sport Daar geef je om.

Sport, daar geef je om is een samenwerkingsverband van KNVB, Eredivisie CV en NOC*NSF. Samen hebben wij als doel gesteld, om geven aan sport bekender te maken bij sportverenigingen en ook bij het grote publiek. Mede gesteund door het Ministerie van VWS, hebben wij het internetplatform sportdaargeefjeom.nl ontwikkeld.

Platform

Het platform www.sportdaargeefjeom.nl is sinds 20 mei 2014 in de lucht en biedt potentiële gevers en verenigingen allerlei relevante informatie: zo is er een geefwijzer, is er info over fiscale voordelen, zijn er handige documenten en voor clubs is er toolkit voor het opzetten van een eigen campagne.

Geven aan voetbalverenigingen is voor sommige mensen al net zo logisch als geven aan een muziekgezelschap of een goed doel. Vaak vanuit de passie die zij al heel lang voelen voor hun club en voor voetbal. In 2011 werd er 2.049 miljoen door huishoudens aan goede doelen geschonken en maar 36 miljoen aan verenigingen.

Op 3 augustus vond de kickoff van de publiekscampagne tijdens de Johan Cruijff Schaal plaats. Graag wil de KNVB jullie informeren over mogelijkheden van de campagne. Volg Sport, daar geef je om op Twitter @sportgeefjeom en op Facebook. Neem een kijkje op de website en kijk wat dit kan betekenen voor uw voetbalvereniging.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen