Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kom trainen als Oranje in de zomer- of herfstvakantie

KNVB Media
KNVB Media
30 juni, 10:00

eginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, keeper of speler: het maakt niet uit. Iedereen tussen de 8 en 15 jaar is welkom! - Foto: KNVB Media

Helaas, het Europees kampioenschap is voor het Nederlands elftal voorbij. Maar...de Olympische Spelen voor de OranjeLeeuwinnen komen er aan! Net als zij kan ook jij trainen op de KNVB Campus.

Inschrijven en informatie Inschrijven en informatie Hier vind je alle informatie over de KNVB Voetbalkampen. Je kunt meteen inschrijven!

Net als Lieke, Denzel, Sari, Frenkie en Vivianne

Wil jij leren aanvallen als Lieke, verdedigen als Denzel, keepen als Sari, dribbelen als Frenkie en scoren als Vivianne? Dat kan! Kom dan deze zomervakantie of later in de herfstvakantie naar de KNVB Voetbalkampen! Of je beginnend, gevorderd, wel of geen lid van een vereniging, speler of keeper bent: het maakt niet uit, iedereen van 8 t/m 15 jaar oud is welkom.

De KNVB Voetbalkampen vinden plaats op de officiële trainingslocatie van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen: de KNVB Campus in Zeist.

Tijdens de KNVB Voetbalkampen neem je deel aan een uniek trainings- en animatieprogramma. Wist je bijvoorbeeld dat er bij de KNVB Voetbalkampen getraind kan worden met InMotio hesjes? Deze hesjes kunnen van alles meten, zoals de afstand die je hebt afgelegd en hoe hard jouw snelste sprint was. Onze internationals trainen er ook mee! Gaaf hè? Ook hebben we een nieuw systeem in de goal gebouwd: Shot on target. Hiermee wordt jouw goal of redding gefilmd en kan je deze tijdens de lunch terugkijken!

Videoboodschap van Sarina

Check hieronder de boodschap van bondscoach Sarina Wiegman:

Sarina Wiegman: 'Je traint, speelt, eet en slaapt hier als een OranjeLeeuwin of OranjeLeeuw. Dat is natuurlijk heel erg leuk.'

 

Inschrijven!

Let op: voor de zomervakantie zijn er alleen nog plekken beschikbaar in de week van 30 augustus t/m 3 september. Mocht je dan niet kunnen? Schrijf je dan alvast in voor de herfstvakantie!

Inschrijven en informatie Inschrijven en informatie Hier vind je alle informatie over de KNVB Voetbalkampen. Je kunt meteen inschrijven!

KNVB Campus | Voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen