Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Win een teamontbijt van de KNVB Campus-kok

KNVB Media
KNVB Media
22 november 2018, 10:24

Waarom kan jouw team wel een topsportontbijt gebruiken? - Foto: KNVB Media

Extra krachten opdoen vlak voor een belangrijke wedstrijd? Of gewoon gezond gezamenlijk ontbijten? Eén team in Nederland krijgt binnenkort een vers ontbijt van Jacco Rozenberg, de chef-kok die op de KNVB Campus in Zeist voor de nationale selecties kookt.

Samen met de sportdiëtiste van de KNVB, Naomi Brinkmans, heeft hij het boek Scoren met voeding geschreven, met daarin zestig gezonde en lekkere gerechten voor voetballers. Dankzij Scoren met voeding kan elke voetballer eten zoals de Nederlandse toptalenten.

KNVB Campus Service en Keuken Chef Jacco Rozenberg schreef samen met sportdiëtiste Naomi Brinkmans het boek Scoren met voeding.

Naast heerlijke gerechten vind je in Scoren met voeding ook handvatten en tips om je maaltijden af te stemmen op de prestaties die je gaat verrichten of waar je juist van moet herstellen. De recepten (ontbijt, lunch, diner, desserts, snacks en teamgerechten) zijn niet alleen verantwoord en lekker, maar ook toegankelijk. 

Win een teamontbijt!

Ga voor de teamontbijt-actie naar Facebook, vertel in de reacties waarom jouw team wel een topsportontbijt kan gebruiken en wie weet staat Jacco binnenkort bij jullie op de stoep!

Zelf aan de slag

Scoren met voeding is geschreven voor ouders van voetbaltalenten en voor fanatieke voetballers die zelf beter willen presteren. Maar ook de kantinemedewerker die het eerste elftal een verantwoorde maaltijd wil voorzetten, krijgt genoeg nieuwe ideeën voorgeschoteld. Het boek is vanaf eind november voor € 24,95 te koop bij de betere boekhandels.

Scoren met voeding Scoren met voeding Bestel hier alvast het boek.

KNVB Campus | Voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen