Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kijk mee achter de schermen op de KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
19 maart 2018, 15:00

De Rinus Michels dug-out op de KNVB Campus kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. - Foto: KNVB Media

Na ruim dertig jaar heeft het Nederlands elftal de KNVB Campus in Zeist weer als thuisbasis. Op deze mooie locatie vind je onder andere het Sport Medisch Centrum (SMC), het Trainingscentrum en de Rinus Michels dug-out. De selectie overnacht in Hotel Woudschoten.

Om een beeld hervan te krijgen nemen we jullie mee in een 360-graden tour over het complex. Neem hierboven een blik achter de schermen en kom erachter waar Oranje zich voorbereidt op deze interlandperiode! Klik hier voor de 360-tour op je mobile device.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is het nieuwe spelershotel voor de spelers en staf van het Nederlands elftal. Het atrium is de huiskamer van Oranje. Hier is genoeg ruimte voor ontspanning. Natuurlijk gebeurt dat onder toeziend oog van de leeuw van Oranje. Naast de eetzaal – waar wordt ontbeten, geluncht en gedineerd – is ook de massageruimte te bekijken. Hier worden de spelers van Oranje behandeld na een intensieve training.

Sport Medisch Centrum

Het Sport Medisch Centrum bevindt zich eveneens op de KNVB Campus. De ruimte die je hier zit wordt gebruikt voor balansoefeningen. Daarnaast werpen we ook een blik op de sprintbaan. De spelers van Oranje gebruiken het SMC voornamelijk voor krachttraining in voorbereiding op de wedstrijd. Ook worden hier spelersdata nauwkeurig bijgehouden.

Tenslotte is de Rinus Michels dug-out te zien. Aan de overkant van de Woudenbergseweg liggen drie velden met tribune. Dit is het trainingsveld waar het Nederlands elftal zich voorbereidt op de volgende wedstrijd. Boven de kleedkamers is een grote voetbalkantine met bar, keuken en bespreekruimtes. Deze wordt tijdens de interlandperiode gebruikt als perskamer. De kleedkamer zelf en de verzorgingsruimte van de Rinus Michels dug-out zijn ook te bekijken in deze 360-graden tour van de KNVB Campus.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen