Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

NIEUW: 1-daags arrangement in de meivakantie!

KNVB Media
KNVB Media
24 maart 2017, 8:37

Onder begeleiding van professionele KNVB trainers leer je binnen één dag de kneepjes van het voetbalvak en waan je je even in het profvoetballer-bestaan! - Foto: KNVB Media

Naast het reguliere 3- of 5-daagse arrangement is het in de meivakantie nu ook mogelijk om één dag deel te nemen aan de KNVB Voetbalkampen op 24, 25 of 26 april. Onder begeleiding van professionele KNVB trainers leer je binnen één dag de kneepjes van het voetbalvak en waan je je even in het profvoetballer-bestaan!

Je traint op het heilige gras van Oranje, vanuit de visie van de KNVB (opbouwen, omschakelen en verdedigen), stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan met je trainer op waar je gedurende de dag aan werkt en hebt als keeper zijnde de mogelijkheid tot deelname aan een uniek keeperstraject. Natuurlijk krijg je ook een rondleiding over de vernieuwde KNVB Campus en ontvang je een officieel KNVB Voetbalkampen tenue. Oftewel, een dag als Oranje!

Training, lunch en fun

Net als bij de meerdaagse kampen trappen we de dag rond 10.00 uur af met een intensieve training. Tussen 12:00 en 14:00 uur is het tijd om te lunchen en is er een animatieprogramma, oftewel veel FUN, waarna de training wordt vervolgd. Een 1-daags arrangement op de KNVB Campus in Zeist staat garant voor heel veel voetbalkennis en plezier, dus schrijf je snel in. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want VOL = VOL.

Inschrijven Inschrijven Schrijf je nu in voor de KNVB Voetbalkampen!

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen