Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ook FC Eindhoven bereidt zich voor op KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
7 januari 2017, 12:33

FC Eindhoven werkte een driedaags trainingskamp af op de KNVB Campus. - Foto: KNVB Media

De Graafschap meldde zich afgelopen week als eerste profclub voor een trainingskamp op de KNVB Campus in Zeist. FC Eindhoven volgde van woensdag tot en met vrijdag dat voorbeeld. De nummer elf van de Jupiler League bereidde zich voor op de tweede competitiehelft met enkele trainingssessies op het hypermoderne complex in de Zeister bossen.

Ondanks de vrieskou kon trainer Ricardo Moniz - in korte broek! - met zijn selectie optimaal werken op het uitstekende kunstgrasveld. 

FC Eindhoven-trainer Ricardo Moniz instrueert zijn manschappen.

Goede omstandigheden om optimaal te trainen op de KNVB Campus.

Training in de avonduren.

Sponsors op bezoek

Donderdag, op de tweede dag van het trainingskamp, bezocht een groep sponsors van FC Eindhoven de KNVB Campus. Zij kreeg onder meer een rondleiding van bondsarts Edwin Goedhart door het Sportmedisch Centrum (SMC) en een interactieve rondleiding door het innovatiecentrum van de KNVB. Uiteraard bekeken de gasten ook de training van FC Eindhoven en nuttigden een diner. 

Oefenwedstrijd

FC Eindhoven sloot het trainingskamp af met een oefenwedstrijd tegen Dessel Sport. De Brabanders zegevierden in het Belgische Dessel met 1-3.

FC Eindhoven trainde drie dagen op de KNVB Campus.

FC Eindhoven hervat de Jupiler League vrijdag met een thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

KNVB Campus

De KNVB Campus is de plek waar teams kunnen trainen, trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage, bestuurders elkaar ontmoeten en voetballers kunnen revalideren. Sinds de Campus zijn deuren opende in september kwamen onder meer Jong Oranje en de OranjeLeeuwinnen naar Zeist voor een trainingskamp.

KNVB Campus KNVB Campus Lees alles over de mogelijkheden op de KNVB Campus.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen