Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nationaal Sportvelden Congres op de KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
2 december 2016, 19:03

De KNVB Campus was het decor van het Nationaal Sportvelden Congres. - Foto: Fieldmanager

Donderdag 1 december vond het Nationaal Sportvelden Congres plaats op de KNVB Campus. Het was de tiende editie van het congres en de eerste keer dat het in Zeist plaatsvond.

Directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee opende het Nationaal Sportvelden Congres. — Foto: Fieldmanager

Het Nationaal Sportvelden Congres wordt georganiseerd door het vakblad Fieldmanager, voor fieldmanagers uit alle sporten. Er waren sprekers uit binnen- en buitenland, onder wie ook directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee.

Actualiteit

Niet alleen door de locatie en sprekers werd het een bijzondere editie van het Nationaal Sportvelden Congres. Door de recente berichten over kunstgras kwam het ook in een ander licht te staan. “Daardoor was het voor ons een hectisch congres”, zegt Hein van Iersel, hoofdredacteur van Fieldmanager en gastheer van het Nationaal Sportvelden Congres. “Er werd veel over gediscussieerd, voor de clubs is het natuurlijk een enorm probleem.”

De dag werd ’s avonds afgesloten met de uitreiking van de prijs voor Fieldmanager of the Year, die ging naar Gerard Verweijen (uitvoerder bij sportbedrijf Ataro uit Zevenaar). “Het was voor het zevende jaar dat we deze verkiezing hielden. Het is een serieuze prijs die we professioneel aanpakken, met een jury die kandidaten nomineert.”

Hein van Iersel, hoofdredacteur van Fieldmanager en gastheer van het Nationaal Sportvelden Congres.

Locatie

“Het is een hartstikke mooie locatie”, zegt Hein van Iersel over de KNVB Campus. “Ons congres gaat over sport en dat staat ook centraal op de KNVB Campus. Zelfs de toiletten zijn voetbalgetint. Er waren ook veel positieve reacties van onze bezoekers. Ook mijn collega’s waren enthousiast over de samenwerking.”

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen