Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

College van B&W gemeente Zeist bezoekt KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
22 november 2016, 15:26

Het college van B&W van de gemeente Zeist tijdens het bezoek aan de KNVB Campus. - Foto: KNVB Media

De KNVB Campus kreeg dinsdag 22 november bezoek van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist. Tijdens de lunch vertelde de afdeling Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) over de maatschappelijke betrokkenheid van de KNVB in Zeist, waarna het college een rondleiding kreeg over het terrein van de KNVB Campus.

De KNVB en Zeist zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeist wordt dan ook wel 'de middenstip' van Nederland genoemd. Secretaris-generaal Bert van Oostveen overhandigde aan het eind van het bezoek het college twee shirts met op de achterkant de woorden KNVB en Zeist, alsook het rugnummer vijftig, een verwijzing naar de vijftig jaar dat de KNVB inmiddels in Zeist gevestigd is.

Trots

"We zijn erg trots dat de KNVB in onze gemeente zit", zo liet het college van B&W weten. Dat bleek wel tijdens de realisatie van de KNVB Campus, een periode waarin de gemeente erg behulpzaam was. Tijdens het bezoek keek het college tevreden rond. "We zijn erg blij en trots met het eindresultaat." De KNVB en de gemeente Zeist lieten weten in de toekomst nauw te blijven samenwerken. 

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen