Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Blijk van dank aan UEFA voor bijdrage aan KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
17 november 2016, 17:14

UEFA HatTrick Committe-voorzitter Allan Hansen met de plaquette naast het hoofdveld van de KNVB Campus. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft in Zeist een plaquette onthuld als blijk van dank aan de UEFA voor een financiële bijdrage aan de nieuwe KNVB Campus. Op uitnodiging van bondsvoorzitter Michael van Praag kwam de UEFA HatTrick Committee hiervoor speciaal naar Nederland toe.

De KNVB Campus is de plek waar de nationale selecties kunnen trainen, waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage, bestuurders elkaar ontmoeten en waar voetballers kunnen revalideren. Het onlangs geopende complex is mede mogelijk gemaakt door de Europese voetbalunie, doordat er middelen beschikbaar zijn gesteld om de campus te realiseren. Als blijvende herinnering en als grote blijk van waardering van de KNVB is de plaquette geplaatst ter hoogte van de middenlijn van het nieuwe hoofdveld.

UEFA HatTrick Committee

Mede dankzij de UEFA zijn we in staat geweest om onze KNVB Campus neer te zetten

De UEFA HatTrick Committee is een commissie die zich onder meer bezighoudt met het ontwikkelen van infrastructuur en faciliteiten bij alle aangesloten bonden en ook meewerkt aan educatieve programma’s voor alle leden. In 2013 ontving de KNVB op dat vlak nog een award voor het actieplan ‘Voetbal is voor iedereen’ ter bevordering van homoacceptatie. De prijs werd destijds uitgereikt door de voorzitter van de HatTrick Committee, de Deen Allan Hansen, die donderdag ook in Zeist aanwezig was bij de onthulling op de KNVB Campus.

UEFA HatTrick Committee-voorzitter Allan Hansen en KNVB-bondsvoorzitter Michael van Praag proosten op de plaquette.

Bondsvoorzitter Michael van Praag, vicevoorzitter van de UEFA, heeft de HatTrick Committee persoonlijk uitgenodigd. “Om aan hen te laten zien wat we met hun geld gedaan hebben. Ik ben er trots op dat ze hiervoor graag naar Nederland zijn gekomen. Mede dankzij de UEFA zijn we in staat geweest om onze KNVB Campus neer te zetten. Dit is een enorme ontwikkeling voor het Nederlandse voetbal op gebied van opleiding, trainen en beter worden. Het gebaar om een blijvende herinnering aan te bieden, maakten we graag”, aldus Van Praag. Het gezelschap van de UEFA kreeg een rondleiding, waarna voorzitter Hanssen en bondsvoorzitter Van Praag de plaquette onthulden. Donderdagavond volgt een diner, op vrijdag staat een reguliere vergadering van de UEFA-commissie op het programma.

KNVB Campus KNVB Campus Kijk hier voor meer informatie over de KNVB Campus.

De plaquette als blijvend aandenken aan de steun van de UEFA HatTrick Committee.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen