Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Een speciale tour over de KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
16 november 2016, 15:00
2:31

In deze video krijg je een speciale tour over de KNVB Campus. - Foto: KNVB Media

Precies vijftig jaar geleden opende het KNVB Sportcentrum zijn deuren in Zeist. In een halve eeuw is ‘Zeist’ uitgegroeid tot het kloppend voetbalhart of ‘de middenstip’ van Nederland. In deze video word je rondgeleid over de KNVB Campus.

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en bestuurders elkaar ontmoeten. Zo werken de betaaldvoetbalscheidsrechters er vandaag, woensdag 16 november, een trainingsstage af en trainen de OranjeLeeuwinnen er volgende week in aanloop naar de oefenduels tegen België en Engeland.

Iedereen is welkom

Joris van Overeem meldt zich voor Jong Oranje op de KNVB Campus.

Voor zowel het profvoetbal als het amateurvoetbal, maar ook het bedrijfsleven, is de KNVB Campus onlangs geopend. Er kunnen trainingen en trainingskampen gehouden worden op de velden en in het teamhotel, in het Sportmedisch Centrum (SMC) kan iedereen terecht voor een deskundig sportmedisch onderzoek, behandeling of revalidatie van een sportblessure.

Het trainingscentrum is de thuishaven voor vergadering van en over het betaald voetbal, maar ook het bedrijfsleven is van harte welkom op de KNVB Campus. Van teambuilding tot lezing en van sportactiviteit tot diner. Een dag vergaderen op de KNVB Campus is óók topsport. 

Voor de teams van morgen

Hier ontmoeten mensen elkaar en ontstaan frisse ideeën

De KNVB Academie, ook een onderdeel van de KNVB Campus, is hét opleidingsinstituut van het Nederlandse voetbal en richt zich op het opleiden, bijscholen en begeleiden van docenten, praktijkbegeleiders, trainer/coaches en (assistent-) scheidsrechters. Met als doel om met Nederland als voetballand door opleiding en ontwikkeling tot de wereldtop te blijven behoren.

De KNVB Campus is een plek die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. Van trainers en coaches, tot onderzoekers en ontwikkelaars van nieuwe producten. Hier ontmoeten mensen elkaar en ontstaan frisse ideeën, worden nieuwe verbanden gelegd en komt het tot verrassende samenwerkingen - waarmee we de volgende stap kunnen zetten om ons voetbal nog beter te maken.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen