Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voorbereiding op KNVB Voetbalkampen 2017 in gang

KNVB Media
KNVB Media
20 oktober 2016, 9:52

De organisatie van voetbalkampen volgend jaar is in volle gang. - Foto: KNVB Media

Na de allereerste editie van de KNVB Voetbalkampen in de zomer van dit jaar, komen we volgend jaar natuurlijk terug. Zo kun je in 2017 niet alleen in de zomervakantie meedoen, maar ook in de mei- en herfstvakantie.

Samen met je vriendjes een onvergetelijk voetbalavontuur beleven op een plek waar ook de Oranje selecties trainen, eten en slapen, hoe leuk zou dat zijn!

Tijdens de KNVB Voetbalkampen leren kinderen op de velden van de KNVB Campus in Zeist nog beter te worden in hun spel, techniek, tactiek en balbehendigheid en spelen ze samen met hun leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij.

Aftrap

Binnenkort start de aftrap van het KNVB Voetbalkampen seizoen 2017. En volgend jaar kun je dus niet alleen in de zomer-, maar ook in de mei- en herfstvakantie deelnemen op de splinternieuwe KNVB Campus!

Er volgt snel meer informatie over de komende editie van de KNVB Voetbalkampen, dus houd deze website en social kanalen goed in de gaten! Daar kun je ook terecht voor foto’s en video’s van de KNVB Voetbalkampen van 2016.

Voetbalkampen Voetbalkampen Meer informatie over de KNVB Voetbalkampen.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen