Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Campus online

KNVB Media
KNVB Media
29 februari 2016, 15:27

Foto: KNVB Media

Het moderne voetbal vraagt om goed samenspel én talent. Met spelers die sterker zijn dankzij hun team, en teams die de kracht van hun spelers kennen. Die teams van morgen worden vandaag gevormd. Op de KNVB Campus. Hier ligt hun basis voor de top. Hier gaan innovatie, motivatie én transpiratie hand in hand. Het resultaat? Teams die als een eenheid in de wedstrijd staan.

Op KNVB.nl vind je op KNVB.nl/campus alle informatie over de onderdelen van de Campus, van de Academie en het Trainings- en Vergadercentrum tot aan het SMC en de voetbalkampen.

We willen bouwen aan de teams van de toekomst. Helpen het Nederlandse voetbal te ontwikkelen. De Campus moet een plek worden waar sporters, trainers, artsen, scheidsrechters, bestuurders en commerciële partijen elkaar ontmoeten, om van elkaar te leren en nieuwe frisse ideeën op te doen. Een plek voor professionele trainingen en trainingskampen, maar ook voor voetbalkampen voor de jeugd. Waar de amateurbekerfinale kan worden gespeeld. Een plek voor zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsevenementen. En ook de Oranjefan moet zich thuis voelen; de Campus straalt liefde voor voetbal uit. Hou de website dus in de gaten voor het laatste nieuws. 

KNVB Campus KNVB Campus Lees hier alles over de KNVB Campus.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen