Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving bijscholingscursussen voorjaar 2018 geopend

KNVB Media
KNVB Media
9 maart 2018, 15:51

De inschrijving voor de bijscholingscursussen praktijkbegeleider en ontwikkelen van een speelwijze is geopend. - Foto: KNVB Media

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Trainers kunnen zich blijven ontwikkelen via de bijscholingscursussen van de KNVB. De inschrijving hiervoor is geopend.

Studiepunten

Wie aan de gestelde eisen voldoet, ontvangt een certificaat. Dit certificaat geeft recht op 12 studiepunten die gebruikt kunnen worden voor verlenging van de trainerslicentie. Er worden geen deelcertificaten verstrekt.

Inschrijving Bijscholing praktijkbegeleider

District Oost; locatie Twello District Oost; locatie Twello Ga naar het inschrijvingsformulier voor de bijscholingscursus 'Praktijkbegeleider' in Twello

District West 1; Locatie Zeist District West 1; Locatie Zeist Ga naar het inschrijvingsformulier voor de bijscholingscursus 'Praktijkbegeleider' in Zeist

District Zuid 1; locatie Venlo District Zuid 1; locatie Venlo Ga naar het inschrijvingsformulier voor de bijscholingscursus 'Praktijkbegeleider' in Venlo.

Inschrijving Bijscholing Ontwikkelen speelwijze

District Oost; locatie Twello District Oost; locatie Twello Schrijf je in voor de bijscholingscursus 'Ontwikkelen van een speelwijze' in Twello.

District West 2; locatie Wateringen District West 2; locatie Wateringen Schrijf je in voor de bijscholingscursus 'Ontwikkelen van een speelwijze' in Wateringen.

District Zuid 1; omgeving Eindhoven District Zuid 1; omgeving Eindhoven Schrijf je in voor de bijscholingscursus 'Ontwikkelen van een speelwijze in de omgeving Eindhoven.

Rinus

Het grootste aanbod voetbaltrainingen, losse oefeningen en meerweekse programma’s. Plan ze in, vink ze af en zorg voor gevarieerde trainingen en een goede ontwikkeling van je team!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen