Inschrijving bijscholingscursussen voorjaar 2018 geopend

KNVB Media
KNVB Media
9 maart 2018, 15:51

De inschrijving voor de bijscholingscursussen praktijkbegeleider en ontwikkelen van een speelwijze is geopend. - Foto: KNVB Media

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Trainers kunnen zich blijven ontwikkelen via de bijscholingscursussen van de KNVB. De inschrijving hiervoor is geopend.

Studiepunten

Wie aan de gestelde eisen voldoet, ontvangt een certificaat. Dit certificaat geeft recht op 12 studiepunten die gebruikt kunnen worden voor verlenging van de trainerslicentie. Er worden geen deelcertificaten verstrekt.

Inschrijving Bijscholing praktijkbegeleider

District Oost; locatie TwelloGa naar het inschrijvingsformulier voor de bijscholingscursus 'Praktijkbegeleider' in Twello

District West 1; Locatie ZeistGa naar het inschrijvingsformulier voor de bijscholingscursus 'Praktijkbegeleider' in Zeist

District Zuid 1; locatie VenloGa naar het inschrijvingsformulier voor de bijscholingscursus 'Praktijkbegeleider' in Venlo.

Inschrijving Bijscholing Ontwikkelen speelwijze

District Oost; locatie TwelloSchrijf je in voor de bijscholingscursus 'Ontwikkelen van een speelwijze' in Twello.

District West 2; locatie WateringenSchrijf je in voor de bijscholingscursus 'Ontwikkelen van een speelwijze' in Wateringen.

District Zuid 1; omgeving EindhovenSchrijf je in voor de bijscholingscursus 'Ontwikkelen van een speelwijze in de omgeving Eindhoven.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven