Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Volgende cursus UEFA Pro Coach Betaald Voetbal in 2017/’18

KNVB Media
KNVB Media
18 november 2015, 10:50

Foto: KNVB Media

De afgelopen drie jaar heeft de KNVB Academie jaarlijks de cursus UEFA Pro Coach Betaald Voetbal georganiseerd. Komend seizoen zal geen opleiding worden gestart. Voorheen was het ook gebruikelijk om de cursus Coach Betaald Voetbal eens per twee jaar te organiseren, maar vanwege de belangstelling van de afgelopen jaren werd er tijdelijk voor een andere opzet gekozen.

In het seizoen 2016/'17 zal er geen opleiding worden georganiseerd.

Vorig seizoen zijn de volgende trainers geslaagd:

Francois Gesthuizen (Achilles ’29), Gert Peter de Gunst (PEC Zwolle), Roy Hendriksen (N.E.C.), Sipke Hulshoff (SC Cambuur), Wim Jonk (Ajax), Tieme Klompe (SC Heerenveen), Rob Maas (Vitesse), Frank Peereboom (Ajax), Robin Pronk (FC Utrecht), Reinier Robbemond (AZ), Remond Strijbosch (Helmond Sport) en Edwin Petersen (KNVB coach onder 16).

UEFA Pro Coach Betaald Voetbal

Wij zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. De opleiding Coach Betaald Voetbal bestaat al sinds 1983/’84. In 1998 is de opleiding erkend door de UEFA (UEFA Pro). De licentie UEFA Pro is geldig is voor alle Europese landen die aangesloten zijn bij de UEFA Convention. De KNVB Academie heeft zich ten doel gesteld de (potentiële) topcoaches van Nederland (nog) verder te ontwikkelen voor de nationale en internationale top! De opleiding is specifiek op het betaalde voetbal gericht. Er worden hoge professionele eisen gesteld aan een coach die in het betaald voetbal werkzaam is en daarmee aan de cursisten voor deze opleiding.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen