Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB opent Energieloket voor hulp amateurverenigingen bij energiecompensatie

KNVB Media
KNVB Media
9 januari 2023, 14:30

Amateurclubs kunnen vanaf 1 januari contact opnemen met het loket. - Foto: KNVB Media

Om verenigingen te ondersteunen bij de ontwikkelingen rondom de stijgende energieprijzen opent de KNVB het Energieloket. Amateurclubs kunnen met ingang van het kalenderjaar 2023 contact opnemen met het loket om antwoord te krijgen op vragen over de compensatiemaatregelen voor de gestegen energieprijzen.

Energieloket Energieloket Klik hier voor meer informatie.

Compensatiemaatregelen

Samen met andere sportorganisaties heeft de KNVB zich de afgelopen tijd hard gemaakt voor compensatie van de hoge energiekosten voor verenigingen. Dit heeft geleid tot diverse maatregelen, zoals de Tegemoetkoming Energiekosten, een noodfonds en ondersteuning vanuit gemeenten. Verenigingen worden hiermee op verschillende manieren gecompenseerd.

Maatregelen compensatie energieprijzen voor amateurverenigingen Maatregelen compensatie energieprijzen voor amateurverenigingen Lees het artikel.

Energieloket

Bij het Energieloket kun je als vereniging terecht voor alle vragen over de maatregelen die de overheid neemt om verenigingen te compenseren. Ook is het Energieloket beschikbaar voor vragen over het verduurzamen van de vereniging. Verenigingen kunnen voor vragen gratis bij het loket terecht. Volledige ondersteuning bij de aanvraag van regelingen is tegen betaling mogelijk.

Daarnaast stelt KNVB via het energieloket clubs actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energiecompensatie en de mogelijkheden met betrekking tot verduurzaming. Dit doet de bond onder andere door telefonisch contact, berichtgeving op Assist, mails en de organisatie van webinars.

Energieloket

Bereikbaar op werkdagen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen