Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ondersteuning bij financiële coronaregelingen

KNVB Media
KNVB Media
27 november, 10:00

Ter ondersteuning van de amateursport zijn er de afgelopen tijd vanuit de overheid verschillende financiële regelingen in het leven geroepen. - Foto: KNVB Media

Het coronavirus heeft een grote impact op de financiën van veel verenigingen. Ter ondersteuning van de amateursport zijn er de afgelopen tijd vanuit de overheid verschillende financiële regelingen in het leven geroepen.

Ook de KNVB biedt verenigingen financiële ondersteuning door middel van het ‘stimuleringsbudget’ dat is bedoeld om passende voetbalactiviteiten te blijven organiseren op de vereniging. Daarnaast is in samenwerking met Sportsubsidie.nl een financiële helpdesk geopend waar verenigingen terecht kunnen met al hun vragen over compensatieregelingen vanuit de overheid.

Alle informatie over de verschillende financiële regelingen is gebundeld op één pagina: www.knvb.nl/corona-financieel. Deze pagina wordt continu bijgewerkt op basis van de laatste (financiële) informatie.

Financiële regelingen Financiële regelingen Voor alle info over overheidsregelingen en het KNVB-stimuleringsbudget.

Financiële helpdesk verenigingen

Het aanvragen van een financiële overheidsregeling lijkt soms complex. Om verenigingen hierin te ondersteunen is in samenwerking met Sportsubsidie.nl een financiële helpdesk geopend. Sportsubsidie.nl is specialist in subsidie- en fondsaanvragen voor de sportsector. De specialisten van Sportsubisdie.nl zitten op werkdagen tijdens kantooruren klaar om verenigingen te helpen bij alle vragen rondom subsidieregelingen.

Financiële helpdesk

FAQ coronavirus FAQ coronavirus Lees hier onze antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen