Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

UEFA EURO 2020 zoekt vrijwilligers voor de zomer van 2021

KNVB Media
KNVB Media
9 september, 14:59

Euro 2020 beleven als vrijwilliger? Meld je aan! - Foto: KNVB Media

Duizend vrijwilligers stonden deze zomer in de startblokken om aan de slag te gaan voor UEFA EURO 2020 in Amsterdam. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en werd het EK met een jaar uitgesteld. Dit biedt echter ook nieuwe kansen, want door deze verplaatsing maakt iedereen nog kans om erbij te zijn als vrijwilliger.

UEFA EURO 2020 vindt in de zomer van 2021 plaats. Verspreid over 12 speelsteden worden er 51 wedstrijden gespeeld waarvan drie poulewedstrijden en één achtste finale in de Johan Cruijff ArenA. Om alles in Amsterdam in goede banen te leiden is de inzet van zo’n duizend vrijwilligers nodig. Enkele vrijwilligers hebben zich afgemeld voor 2021, maar de overgrote meerderheid heeft zich ook voor komende zomer beschikbaar gesteld. Zij roepen nu op om het vrijwilligersteam compleet te maken.

De vrijwilligers worden op 24 verschillende domeinen ingezet. Op de UEFA EURO 2020 Volunteerswebsite staan deze domeinen toegelicht inclusief de bijbehorende rollen en vereiste beschikbaarheid. Doordat er nog maar een beperkt aantal vrijwilligers nodig is, zijn niet alle rollen meer beschikbaar.

EURO 2020 Volunteerswebsite EURO 2020 Volunteerswebsite Bekijk de verschillende domeinen.

Locaties

De vrijwilligers gaan aan de slag op drie verschillende locaties; De Johan Cruijff ArenA, Schiphol Airport en het International Broadcast Center (IBC) in Haarlemmermeer. De beschikbare rollen focussen zich in de Johan Cruijff ArenA vooral op het verwelkomen en begeleiden van de fans (Mobility Makers & Venue Operations) en Ticketing gerelateerde zaken. Op Schiphol Airport ontfermen de vrijwilligers zich over de vips en internationale gasten (Event Transport) en bij het IBC ligt de nadruk op ICT, Broadcaster Services en Accreditatie.

Voordelen

UEFA EURO 2020 belooft voor vrijwilligers een onvergetelijke ervaring te worden. Daarnaast worden de faciliteiten voor de vrijwilligers goed verzorgd. Denk hierbij aan een uitgebreid kleding pakket, voldoende eten en drinken, EURO 2020 gifts en trainingen.

Om als vrijwilliger bij UEFA EURO 2020 aan de slag te gaan, gelden een aantal voorwaarden: zo moet je 18 jaar of ouder zijn op 1 mei 2021, word je verwacht op minimaal alle wedstrijddagen beschikbaar te zijn en is basisbeheersing van de Engelse taal een vereiste.

Aanmelden

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Aanmelden kan via onderstaande link. Voor vragen kan contact op worden genomen met het Volunteer Management Team.

Aanmelden Aanmelden Meld je aan als vrijwilliger voor EURO 2020!

Volunteer Management Team


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen