Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Betaald voetbal klaar voor de volgende stap

KNVB Media
KNVB Media
26 augustus 2020, 8:00

Doordat de clubs de coronamaatregelen van de overheid nauwkeurig overal hebben doorgevoerd, zijn de stadions veilig en verantwoord te bezoeken. - Foto: KNVB Media

Na alle stille maanden worden komend weekend eindelijk de eerste competitiewedstrijden in het betaald voetbal gespeeld. De KNVB, Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, clubs en het Supporterscollectief spreken vandaag in een open brief in het AD hun vertrouwen uit in alle genomen maatregelen en protocollen.

De oefenwedstrijden hebben afgelopen maand bewezen dat het gereguleerde stadionbezoek veilig en verantwoord is. Makkelijk zal het niet worden met alle nieuwe regels, maar laten we er met z’n allen een mooi seizoen van maken!

Samen

"Betaald voetbal is gemaakt voor supporters. We zien nu grotendeels ook al goede voorbeelden van oefenwedstrijden, waarbij supporters veilig van een voetbalwedstrijd genieten. Als de afgelopen tijd iets heeft uitgewezen dan is het dat wij als betaald voetbal in staat zijn om onze wedstrijden goed en veilig te organiseren in tijden van corona. Wij realiseren ons dat komend seizoen geen makkelijke opgave gaat worden, het is anders dan andere seizoenen. Het vraagt van iedereen extra inzet, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. We hebben er alle vertrouwen in dat wij samen komend seizoen tot een succes kunnen maken", aldus Eric Gudde, directeur Betaald Voetbal.

Open brief Open brief Lees hier de open brief aan alle voetballiefhebbers en stadionbezoekers.

Eerste speelronde Eerste speelronde Seizoen start vrijdag in Utrecht; Cantineau geeft het startsein

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen