Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nederlandse selectie voor eEURO 2020 bekend

KNVB Media
KNVB Media
16 december 2019, 19:00

Eldridge O’Niel en Yos Sonneveld verdedigen de Nederlandse eer tijdens de EK-kwalificatie. - Foto: KNVB Media

Vanmiddag vond op de KNVB Campus in Zeist het laatste kwalificatietoernooi plaats waarbij een plek in het Nederlandse team dat naar eEURO 2020 kan gaan op het spel stond. De acht beste spelers van de eerder deze maand gespeelde kwalificatieronde kwamen bijeen om uit te maken wie de beste twee Pro Evolution Soccer-spelers van Nederland zijn.

Na een poulefase en enkele daaropvolgende knock-outwedstrijden bleken Eldridge O’Niel en Yos Sonneveld uiteindelijk superieur. Zij zullen de Nederlandse eer gedurende de officiële EK-kwalificatie gaan verdedigen!

Wanneer alle landenteams zijn samengesteld, vindt er een officiële loting plaats om ze in groepen te verdelen voor de groepsfase van de kwalificatie. Deze loting zal plaatsvinden in januari. Net als bij de landelijke kwalificatie, wordt de eerste fase van eEURO 2020 online afgewerkt. Elk land zal twee wedstrijden spelen tegen de andere landen in de betreffende poule, waarbij het team met de beste algehele score over die reeks de poulewinnaar is. Elke poulewinnaar en de zes beste nummers twee kwalificeren zich voor de eindronde in Londen. Deze finale wordt op 9 en 10 juli gespeeld.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen