Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Professionals delen visie op KNVB-congres Voor het voetbal

KNVB Media
KNVB Media
12 maart 2019, 9:13
3:17

Bondscoach Ronald Koeman gaf in een interview zijn visie over de toekomst van het Nederlands voetbal. - Foto: KNVB Media

De KNVB Campus was maandag 11 maart het decor van het congres 'Voor het voetbal'. In Zeist kwamen professionals uit het betaald voetbal bijeen en spraken met elkaar over de toekomst van en de ontwikkelingen in het topvoetbal.

Trainers, technisch directeuren en hoofden jeugdopleiding kregen een uitgebreid congresprogramma aangeboden. Zij zagen een interview met bondscoach Ronald Koeman, volgden twee paneldiscussies en een lezing van de Portugese topcoach André Villas-Boas. "Ik heb een paar van mijn ideeën gedeeld, evenals mijn visie op trainen en voorbereiding", aldus de voormalig coach van onder meer Porto en Chelsea. 

"We hebben deze dag georganiseerd om dingen van elkaar te leren. Over de ontwikkelingen in het voetbal, maar ook op beleidsmatig gebied", aldus directeur topvoetbal Nico-Jan Hoogma. In de video een impressie van het congres 'Voor het voetbal' in Zeist.


  • Tags:

KNVB Campus | Voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen