Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hassan Bettani treedt toe tot Raad van Toezicht

KNVB Media
KNVB Media
5 december 2018, 15:00

Hassan Bettani is toegetreden tot de Raad van Toezicht van de KNVB. - Foto: KNVB Media

Hassan Bettani is toegetreden tot de Raad van Toezicht amateurvoetbal van de KNVB. De 38-jarige Amsterdammer werd eind november door de ledenraad benoemd tot lid van het toezichthoudende orgaan van het amateurvoetbal en dinsdag tijdens de bondsvergadering officieel aangesteld. Bettani volgt Huub Wieleman op, waardoor de Raad van Toezicht uit vijf leden blijft bestaan.

De 38-jarige Amsterdammer kwam in het verleden uit voor diverse verenigingen in het amateurvoetbal in zijn woonplaats Amsterdam en speelt momenteel nog regelmatig met vrienden in de zaal. Zijn kinderen voetballen bij rksv DCG in Amsterdam.  

Verbindend

Bettani begon zijn loopbaan als consultant bij PricewaterhouseCoopers en is momenteel werkzaam bij Deloitte in de Risk Advisory praktijk als Director. Hij is tevens maatschappelijk actief als vicevoorzitter bij de Ceder Groep en voorzitter van het Bestuur bij Stichting Argan.

Sport en in het bijzonder voetbal hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de geboren en getogen Amsterdammer. “Voetbal werkt verbindend. Het brengt mensen met verschillende culturele achtergronden bij elkaar en kan daarmee een voorbeeld zijn. Ik wil hier graag aan een steentje aan bijdragen.”

Raad van Toezicht

Sinds december 2014 heeft de amateursectie van de KNVB een ledenraadmodel met een ledenraad, een Raad van Toezicht en een directie. De Raad van Toezicht is het toezichthoudend orgaan dat uit vijf leden bestaat: voorzitter Pier Eringa en de leden Tjienta  van Pelt, Jos Vranken, Hassan Bettani en Albert van Wijk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen