Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld je aan en praat mee met het KNVB voetbalpanel

KNVB Media
KNVB Media
3 oktober 2018, 9:30

Met de resultaten uit het voetbalpanel wil de KNVB een goed beeld krijgen van wat er speelt op de velden. - Foto: KNVB Media

Op het werk, op school of op een verjaardag; voetbal is voor miljoenen Nederlanders een geliefd gespreksonderwerp. Denk jij graag mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

Het KNVB voetbalpanel bestaat uit 10.000 liefhebbers uit heel het land. Niet alleen spelers hebben toegang tot het panel, maar bijvoorbeeld ook coaches, scheidsrechters en bestuurders.

Nog leuker maken

Met de resultaten wil de KNVB een goed beeld krijgen van wat er speelt op de velden. Juist met deze inzichten kan het voetbal nog leuker gemaakt worden. Na de inschrijving kun je meedoen aan de online onderzoeken en jouw mening geven over verschillende thema’s rondom voetbal.

Veel tijd om deel te nemen, kost het niet. Een aantal keer per jaar word je gevraagd om mee te denken. Meestal gaat dit via een online vragenlijst, maar soms ook in een online groepsgesprek of creatieve opdracht. Deelname aan ieder onderzoek is geheel vrijwillig. Elke keer kun je beslissen om wel of niet mee te doen.

Aanmelden

Om deel te nemen aan het KNVB voetbalpanel moet je lid zijn van de KNVB, of een ouder zijn van een speler die jonger is dan zestien jaar.

KNVB voetbalpanel KNVB voetbalpanel Meld je hier aan voor het KNVB voetbalpanel.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen