Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eric Gudde officieel benoemd tot directeur betaald voetbal KNVB

KNVB Media
KNVB Media
15 september 2017, 12:15

Eric Gudde - hier in gesprek met bondsvoorzitter Michael van Praag - gaat op 7 november aan de slag bij de KNVB. - Foto: KNVB Media

De Raad van Commissarissen betaald voetbal van de KNVB heeft vandaag, vrijdag, Eric Gudde officieel benoemd tot directeur betaald voetbal KNVB. De huidige directeur van Feyenoord zal op 7 november aanstaande in deze nieuwe functie bij de voetbalbond starten.  

Eric Gudde over zijn benoeming: "Dit is een prachtige en eervolle positie bij een geweldige organisatie. De KNVB heeft samen met alle voetbalclubs, scheidsrechters, trainers en spelers de taak om het Nederlandse voetbal verder te brengen en vooral ook meer samen te brengen. Een stevige uitdaging. Daar draag ik samen met de medewerkers graag aan bij. Ik kijk ernaar uit om in november in Zeist aan de slag te gaan, maar tot eind deze maand ligt mijn volle aandacht bij Feyenoord."

De benoeming van Gudde door de onlangs aangetreden RvC betaald voetbal had plaats op voordracht van de selectiecommissie en na afstemming met de ondernemingsraad van de KNVB en de Centrale Spelersraad.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen