Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kandidaatstellingstermijn vacature ledenraad 1 week verruimd

KNVB Media
KNVB Media
8 februari 2017, 13:12

De ledenraad amateurvoetbal is op zoek naar een nieuwe collega voor kieskring 6. - Foto: KNVB Media

De ledenraad amateurvoetbal is op zoek naar een nieuwe collega voor kieskring 6. Onlangs is de procedure hiervoor in gang gezet. De volgende gemeenten vallen onder kieskring 6: Elburg, Epe, Dronten, Kampen, Zwolle, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Lelystad, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde.

De kandidaatstellingstermijn wordt met één week verlengd. Dit betekent dat de sluitingstermijn nu op 16 februari is gesteld. Op 17 februari worden de kandidaten gepresenteerd op knvb.nl/ledenraad. De digitale verkiezingen blijven gehandhaafd op 6, 7 en 8 maart 2017 (tot 12.00 uur).

Aanmelden

Heb je belangstelling voor deze functie, kijk dan of je past in het profiel en stel je kandidaat door het aanmeldformulier in te vullen en deze uiterlijk 9 februari 2017 te sturen naar het e-mailadres hieronder.

Contact

Om je kandidaat te stellen moet je in ieder geval lid zijn van de KNVB en meerderjarig zijn. De overige eisen om je kandidaat te stellen vind je hieronder. Heb je vragen, neem dan contact op met Janet van Ginneken (06-53469710) of stuur een e-mail naar het hieronder genoemde e-mailadres.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen