Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vacature Community manager

KNVB Media
KNVB Media
2 februari 2015, 16:30

Foto: KNVB Media

De KNVB is regelmatig op zoek naar bevlogen teamspelers om de gelederen van de voetbalbond te versterken. 

Deadline is inmiddels verstreken

Persvoorlichter

De KNVB is voor bureau persvoorlichting, onderdeel van de afdeling communicatie, op het Bondsbureau te Zeist per direct op zoek naar een:

Persvoorlichter

Bureau persvoorlichting is binnen de KNVB het aanspreekpunt voor alle mediacontacten. Voetbal verbindt en iedereen vindt er wat van: dat maakt persvoorlichting bij de KNVB een uitdaging. Het is dan ook een cruciaal onderdeel van de communicatiestrategie van de KNVB op basis van het beleidsplan “Voetbal om van te houden”.

De KNVB wil open, transparant en proactief communiceren. In nauwe samenhang met de andere bureaus binnen de afdeling communicatie verzorgt bureau persvoorlichting de woordvoering over alle KNVB gerelateerde onderwerpen. Ook coördineert het bureau alle persbegeleiding rondom de vertegenwoordigende teams zoals het Nederlands elftal, Jong Oranje en de Oranje Leeuwinnen. Het team persvoorlichting bestaat uit zes persvoorlichters, waaronder een coördinator.

Community manager

De KNVB is voor het bureau redactie, onderdeel van de afdeling communicatie op het Bondsbureau te Zeist per direct op zoek naar een:

Community manager/redacteur 

OnsOranje is dé online en offline ontmoetingsplaats van de KNVB voor alle Oranjefans van Nederland. De community manager zorgt voor de dagelijkse communicatie met de community van OnsOranje en de KNVB, weet wat er leeft onder de 7,8 miljoen voetballiefhebbers in Nederland en hoe ze het best te bereiken zijn.

In deze functie rapporteer je aan de hoofdredacteur van de KNVB redactie en werk je nauw samen met de categoriemanager fans. Met hen stem je de activiteiten af, in lijn met de marketingstrategie van OnsOranje en contentstrategie van de KNVB. Voor de ontwikkeling van foto’s/video’s schakel je met de KNVB redactie en externe bureaus.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen